Yuka Dekorasyon Ltd. Şti. Yusuf Karali ve Azime Karali tarafından 2002 yılında İstanbul da kurulmuştur.

Yusuf Karali 1984 yılından bu zamana kadar Duvar Kağıdı sektöründe olup geçen zamanın 16 yılında üretici olarak faaliyet göstermiştir.

 

2002 yılında kuruluşu ile birlikte ithalata  başlayan Yuka - A.S Creation (Almanya), Caselio (Fransa), Holden Decor  (İngiltere)  firmalarının Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.

 

Yurt genelinde Bayilik sistemi, Mimarlık ofisleri Dekorasyon firmaları ve Yapı marketler aracılığı ile duvar kağıtlarını tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.

Yüksek stok, hızlı servis, güler yüz  ve müşteri memnuniyeti Yuka nın temel ilkeleridir.

Duvar Kağıdı sektörüne tedarikçi olarak uzun yıllar hizmet vermenin sorumluluğu kapsamında sadece satış yönü ile değil eğitici, bilgilendirici seminerler, kokteyller düzenleyerek ürünler hakkında teknik ve görsel bilgileri,müşterileri ve uygulayıcıları ile paylaşmaktadır.

Bayilerin stokları internet üzerinden görebilir, tek tuşla siparişlerini verebilir, ürünlerden rezerve yaptırabilir ve online olarak aldıkları ürünlerin fiyatlarını ve bakiyelerini takip edebilirler.

Ayrıca gelen talepler doğrultusunda  Katalog bazında  Türkiye satış hakları verilmektedir.

Gerekli yatırımları esirgemeden verdiği hizmetlerin sürekliliğini sağlamak, büyüyen duvar kağıdı sektöründe aynı oranda büyüyen şirketin şimdiye diye dek olduğu gibi kaliteden, hizmetten ödün vermeden ve yenilikler katmaya devam ederek yarınlar için çalışmaktadır.